keskiviikko 24. marraskuuta 2010

önaamaa
ömaalaus
ömandariini

Ärsyttää kun tietää että pitäs hommailla koulujuttuja tms muttei saa mitään aikaseksi ! Jossen olisi menny muuttelemaan lukujärjestystä, niin mulla olis täs jaksos 12 tuntia vähemmän koulua ! tyhmä mikä tyhmä. 
Mähän ostin sillon joku aika sitten sen uuden mekon vaivalla, kun meidän piti vanhojen tanssit mennä Topin kans juotamaan, mutta hupsista eipäs sitten mennäkään, kun oli muita innokkaampia pyrkijöitä joukkoon.
Muhun on iskeny kauhee sisustusvimma ! Oon meinannu varmaan sata kertaa tilata ellokselta pörrömaton, lainannu sisustuslehtiä kirjastosta, kattonu tilaa ja haaveillu sisustamisesta. Mun pään on siis täyttäny kaikki muut asiat paitsi koulu.
Onneks pian koittaa lähtö hakkaamaan säkkiä niin saa tän turhautumisen tunteen purettua. Nä on niitä urheilun hyviä puolia !

4 kommenttia:

 1. haha mä näemmä en ol ainut joka haluais laittaa huonee uusiks :D en mä kyl mitää muut haluais ku uude vaatekaapi ja kirjahylly mut anyway :)

  VastaaPoista
 2. mukavia kuvia:) sisustusvimma on varmaan kauheinta ikinä jos tietää ettei voi tehdä sisustukselleen mitään kovin kalliita uudistuksia, ärr >:DD

  VastaaPoista
 3. 'n, joo et oo :---D siis just jotain uutta olis niin kiva saada nythetitänne kiitos :--D

  katri, kiits (: joo mulla on nimen omaan toi ongelma ettei mitään liian kallista ! just maton sais irti, mutmut haluis muutakin !

  elina, haa kiitti (:

  VastaaPoista