keskiviikko 15. syyskuuta 2010

that used to belong to france

Ja kone on taas mulla sekä, ekasta koeviikon päivästä selvitty (enkun koe). On niin ihanan etuoikeutettua päästä jo kerrankin  koulusta yhentoista jälkeen ! Sen kunniaksi aijon tänään jopa laittaa jotain ruokaa, tosin eka "saan" lukea fysiikkaa ah.
Viikonlopun mökkeilin neitejen kanssa, kävin kattomas kultani futispelin ja söin hyvin sekä hoilotin uutta singstaria, jonka kiltti äippä meille osti (sen takia youtuubista soi parhaillaan antti tuisku !)

Oon ollu täällä vähän hissukseen, sillä mun kannettavan laturijohto oli epäkunnos ja koneesta tietty akku loppu ja sain tän käsiini vasta ennen viimeyötä.
Ja tänään alkaa kuntonyrkkeily jes ! Keväällä viimesimmis treeneis olin tyyliin että huh kaipaan lomaa ja nytte oon sitte pari viimesintä viikkoo ikävöiny niin sitä tunnelmaa treenien lomassa ja sen jälkeen !

Ps. haluisin laittaa jo talvitakin kouluun mutten oikeen viitti ku mittaris vielä plus kymmenen.

Kuvat viimesen viikon sisältä.

sydän
maitoa
tsiko
sukka
syksy

Huom uus tukka ! Ja ei tästä lukemisesta mitään tuu !

4 kommenttia:

 1. lukeminen onki ihan turhaa !

  dataamine, kaverit, valokuvaus = lovelovelove <3 ja mesessä kertoilen jokukerta kaikkee jänzkää..

  VastaaPoista
 2. kivoja kuvia nam !

  ja arvaa kuka lähtee nyt tulevana viikonloppuna mökkeileeeen ^^

  VastaaPoista
 3. teil on kuuden jakson järjestelmä eikös? ku mul on viiden, ja on aina kaikkien muitte viisjaksosten kans samaa aikaaa koeviikot:-) eli mulla vielä joku pari viikkoo siihe. yähhh, nyt jo iha hirvee ahdistus ku kelaan sitä:-(
  eka koe viikko ikinä mulle!

  VastaaPoista
 4. katri, no niimpä :---D ihan jees se koe sitäpaitsi meni : )

  mélia, kiitoksia :)) taitaa olla joku kaishaa ;--)

  elina: juu kuusjaksoa on :) voi elina pieni älä vielä stressaa :< joo mulla kans vasta kyseessä elämäni eka koeviikko :o

  VastaaPoista