maanantai 6. syyskuuta 2010

maaseudun rauhassa

jahuu
nurmi
Kuva 763
lol 037
mega

Tuttu bongaus netin ihmeellisestä maailmasta ! KLIK. Oijoi meidän pienen kylän tapahtumista tv-sarja. Enpä olisi uskonu, ihan näin ku oikeesti ajattelee. Vaikka ilman Keskistä täällä korvessa ei oikeesti olisi yhtään mitään, näin suoraan sanottuna. Ai niin no jäishän meille sale.
On täällä maalla oikeasti ihan kiva asua. Vaikka välillä kaipaiskin lisää menoa ja meininkiä, mutta isot kaupungit taas on mun makuun ahistavia. Mutta niinno ei täällä oikein oo opiskelupaikoista laajaa valikoimaa, etäisyydet on pitkät ja kulkuyhteydet ei aina oo parhaita mahdollisia. Ja HM:n liike olis kans aika jeesh. Lähin HM/Lindex/Seppälä/Moda/Kapphall on 60 km päässä.

6 kommenttia:

 1. Hihi, suloisia kuvia;-)
  Mä kun olen koko pienen elämäni täällä Helsingissä asunu, nii en taas sitte vois kuvitellakaa muuttavani johonki pieneen kaupunkii:-D

  VastaaPoista
 2. elina, joo en kyllä ihmettelekään :---D ois varmaan kaamee shokki : D

  VastaaPoista
 3. "On täällä maalla oikeasti ihan kiva asua" - samaa mieltä miia! Välillä aina tuntuu että voikun pääsis pois tälläsestä tuppukylästä,mutta sitte taas ku vaihtaa kaupunkia joksiki aikaa helsinkii,nii tuntuu siltä että voikun pääsis pois NÄIN ISOSTA paikasta. Töysäs on hyvät ja huonot puolet mutta on tää silti aika kiva paikka :) ♥

  VastaaPoista
 4. wilma, jeps oon nii samoilla linjoilla sunki kanssa ! tänäänki oli taas nii ihanaa suunnistaa koulus maaseudunrauhassa :))

  VastaaPoista