sunnuntai 11. huhtikuuta 2010


Nykyään en enää meikkaa juurikaan. Yleensä vain juhlavampiin tilaisuuksiin. Kun lopetin meikkaamisen maaliskuun alussa, arjen rutiinit muuttuivat hieman. Enää ei tarinnut pohtia säätiloja ripsivärin keston  kannalta ? Sataako vai ei ? Pärjäänkö varmasti epäveden kestävällä ? Aamuisin voin nukkua pidempään, joten herään mieluusti vasta ennen kahdeksaa. Oppitunnilla voi nojata naama pöydän kantta vasten ilman että miettii kariseeko loppukin meikkipohja tiehensä. Voi hinkata silmiään vapaasti. Illalla säästyy aikaa, kun ei taarvitse jynssätä meikkejä pois kaiken maailman aineilla. Myös ihoni kunto on parantunut. Finnit ehkä peittyvät meikkivoiteilla, mutta kun ei tuki ihohuokosia niillä turhaan, säästyy monelta finniltäkin.

2 kommenttia:

  1. mun piti tulla tänne kommentoimaan kun huomasin siun kommentin tuolla katrin azure-blogissa :D siis jos tarkotat niitä sen kyseisen postauksen kuvia mihin kommentoit, niin kuvissa oon mie ja takki on henkkamaukalta ostettu, makso muistaakseni 40e :-)

    VastaaPoista
  2. No sulla onki nii nätti ja silonen naama et ei tarvi edes erityisemmin meikkiä:D Itekkään en käytä esim meikkivoidetta, koska en omasta mielestäni sitä tarvi, miksi turhaan pilata hyvää ihoa? Mustiin silmänalusiin vedän valokynää, ja jos tulee finnejä nii siihen samaa puikkoa, koska se on sellane valokynä/peiteväri.. Sit vaa puuteria päälle ja siinä on pohjameikki tadaa!:)

    VastaaPoista