sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Tietää että ei ole paljoa tekemistä ja voimia kun odottelee kuumeisesti, että kumpa edes yksi ainokainen bloggaaja raapustelisi tekstiä ja kuvituksia sunnuntai-iltapäivän ratoksi. Tai että naamakirjassa edes joku kirjoittais jotain lukemisen arvoista seinälleen. Kirjautuisipa meseen mielekästä seuraa. Eipähän tarvisi täälä tyynynliinoja suklaajäätelöllä huvikseen sotkea.

Olen yrittänyt metsästää netistä täydellisiä ostoksia. Nahkatakki, laukku ja kengät. Ne puuttuvat. Mistään ei mitään meinaa löytyä huoh, täytynee jatkaa etsimistä.
TÄMÄN PÄIVÄN MARINAT

Talven inhoaminen on taas sitä tasoa, etten kauaa kyllä kestä. Inhoan kylmyyttä. Ulkona on rumaa. Taivas ei ole sininen kuten muuhun aikaan vuodesta. Aurinko ei paista. Viima on vastenmielistä. Joutuu kerrospukeutumaan. Ärrrmurrr. Ulkona joutuu joka askeleella varomaan liukastumista. Leggareilla jäätyy. Kulkeminen vaikeutuu. Lenkkeily on epämielyttävää. Juokseminen ei tee pakkasella hyvää keuhkoille. Väsyttää eikä jaksa.


JA KIVOJA JUTTUJA

Kivaa kölliä sunnuntai aamuna peiton alla kymmeneen, syödä namia aamupalaa ja lojua kullan kainalossa tunteja. Tajuta että huomiselle ei ole mitään läksyjä tehtävänä. Haaveilla kesästä, matkustamisesta ja ensiviikonlopusta. Syödä jäätelöä ja yrittää päästä kesäisempään tunnelmaan. Miettiä kuinka voisikaan huomenna täyttää sen jumppapallon ja koittaa niitä äipän ehdittelemia jumppaohjeita. Kuunnella Madonnaa. Lukea vasta löydettyjä kivoja blogeja. Tuskailla miten ei ole mitään tekemistä ja olla vaan.


4 kommenttia:

 1. hihi, mäki olin ihan kikseissä ku tajusin et ei oo yksiäkää läksyjä tekemättöminä :D

  VastaaPoista
 2. toi kullan kainalossa lojuminen kuulostaa erittäin hyvältä ;---D voisin kokeilla itekkin.

  VastaaPoista
 3. "Leggareilla jäätyy." No niimpä oikeesti ku tää talvi ikävästi rajottaa pukeutumista!!:P Hyvähä siinä on sitte olla omaperäine ja inspiroitunu pukeutuja ku joka asuun on pakko tunkea pitkät housut:/

  VastaaPoista
 4. elina, oi sitä tunnetta :-D

  katri, juu se on ihan parasta :--)) suosittelen lämpimästi!

  Chérie, niimpä juuri! pitää vaan haaveilla siitä kesästä... ja mekkokeleistä.

  VastaaPoista